Hasan HAMARAT - Müdür Yardımcısı

1973 yılında Ordu-Ünye-Yenikent Beldesi’nde doğdu. İlköğrenimini o zamanki adıyla Dağköy İlkokulunda (Şimdiki Yenikent İlkokulu / Ortaokulu) tamamladıktan sonra 1982 yılında kayıt olduğu İzmit İmam Hatip Lisesi’ni 1989 yılında bitirdi. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesini kazandı. Bu Fakülteden 1994 yılında mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır’a öğretmen olarak atandı. Burada 3 yıl görev yaptıktan sonra 1997 yılında Tokat’a tayin oldu.  1999 yılı yerel seçimlerinde Fazilet Partisinden Yenikent Belediyesi Başkan adayı oldu. 2002 yılında Tokat ilinden Ordu ili Kumru İlçesine öğretmen olarak atandı. 28.03.2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde öğretmenlikten ayrılarak Ak Partiden Yenikent Belediyesi Başkan adayı oldu ve seçimi kazandı. On yıl boyunca bu görevini sürdürdü. 30 Mart 2014  seçimlerinden sonra tekrar Öğretmenliğe döndü ve şu an Ünye Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürüyor. Evli ve 4 çocuk babasıdır.