Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu


Vizyon: Öğretmenevimiz, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek; güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla, eşdeğer öğretmenevleri ve hizmet kuruluşları arasında lider olmayı, en üst seviyede misafir memnuniyeti ve kaliteyi sağlamayı, sorumlu olduğu MEB camiasına yakışır, hesap verebilir niteliklere sahip bir yönetim anlayışı ile hizmet sunmayı amaçlamaktayız.

Misyon: Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle, her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her tüm bireylere kaliteli hizmeti, güler yüzle verebilmeyi hedeflemekteyiz.

Başarılar: -

Saatler: -
Isınma: Kurumumuz katı yakıtlı merkezi kalorifer sistemi ile ısıtılmakta ayrıca ihtiyaç duyulması halinde kullanılmak üzere tüm odalarımızda klimalarımız bulunmaktadır.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: Kurumumuzun servisi bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: Kurumumuz 27 otelde, 8 merkez binamızda olmak üzere toplam 35 oda kapasitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Diğer Hususlar: -

Telefon - (0452) 323 94 49

Belgegeçer - (452) 333 3032

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://unyeogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu No 364 Ünye / ORDU

Otel Odası :8
Oyun Odası :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :-

Yerleşim Yeri - Kurumumuz Karadenizin İncisi 140.000 nüfuslu Ünye İlçesinde hizmet vermektedir. İlçemiz doğa güzellikleri ile ününü bölge dışarısına aktarmış ve birçok şehirden ziyaretçi almaktadır.

Adres - Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu No 364 Ünye / ORDU

Ulaşım İlçe merkezinde olan binamızın konumu tüm birimlere yürüme mesafesindedir. Gölevi Mahallesinde bulunan otelimize ise toplu taşıma ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca her iki binamızda Devlet Sahil Yolu üzerinde konuşlanmış olması sebebiyle Havaalanı ve Otogardan kurumumuza rahatlıkla uluşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde ve İlçemiz Gölevi Mahallesinde olmak üzere iki ayrı bina ile hizmet vermekteyiz. Gölevi Mahallesinde bulunan otelimizin ilçe merkezine uzaklığı 7 KM´dir.